dilluns, 12 de novembre del 2012

PRIMERA ESTRENA

Hola de nou,
després començar les audicions dels contes que hem fet aquesta tarda us volia comentar algunes coses:

- En primer lloc, moltes gràcies a tots per haver vingut tant puntuals i per haver-vos quedat a l'escola pràcticament dues hores. Entenc que alguns teníeu altres classes i heu hagut de fer combinacions per ser-hi. Us ho agraeixo.

- En segon lloc, gràcies i felicitats per l'acitud. Heu estat complidors amb la feina, heu fet un equip tocant cada un dels contes i heu escoltat els vostres companys en tots els contes. Era fàcil que algú marxés abans d'hora, i no ha passat. Us ho agreixo.

- En tercer lloc, teniu una segona oportunitat pel que fa a la interpretació del conte. Per tant, mireu de resoldre les petites coses que han anat passant al llarg de l'obra perquè ho podeu millorar (entrades, afinació, pulsació, bona entesa amb el grup...). Sempre es pot millorar, fins i tot el que ha anat bé.

- En quart lloc, felicitats a les lectores. Era un repte no gens fàcil llegir un conte lligat amb música i davant tant de públic. Mireu, també, de millorar tot el que es pugui (velocitat, més dramatúrgia i teatralitat...).

- I per últim, tot i que cap al final, els més petitons ja estaven una mica cansat, heu fet una bona feina de divulgació instrumental, de fer que els petits vegin i escoltin en directe els diferents instruments.Gràcies per la col·laboració.

I ara a descansar, que us ho mereixeu. Felicitats i... a tornar-hi (no us despisteu del dia/hora que heu de tornar a tocar-ho) i recordeu que aquesta setmana no teniu classe amb mi (però que seré cada dia a l'escola per si algú vol un cop de mà).

Ah, de TV3 ens han dit que el reportatge sortirà al Comarques qualsevol dia d'aquesta setmana, no han precisat més. El primer que ho vegi... tindrà premi!

Bona nit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada