diumenge, 21 d’octubre del 2012

DUES SETMANES FINALS

A punt d'encarar el final del projecte fem un resum de la situació:
1. Per aquesta setmana, les músiques ja han d'estar concretades i acabades. Si algú té dubtes, que passi a veure'm per la classe i ho comentem.

2. Un cop tot fet, s'ha d'estudiar. Atenció els que teniu obres per duets o trios: cal estudiar sols però també amb els companys. Insisteixo en que podeu venir a l'escola a treballar junts. Passeu per la classe i us dic a quina aula podeu estudiar.

3. És imprescindible tenir el conte amb totes les entrades de cada música, amb qui toca, què toca i, sobretot, en quin moment del text entra la música. És un treball lent i que us ha de donar la fotografia de com quedarà el conte quan l'expliquem.  Si queda un paràgraf massa llarg sense música s'ha de resoldre. No deixeu de venir-me a veure si ho creieu necessari.

4. Poseu nom a les persones que interpreten cada número. I recordeu que el treball estarà bé si mirem de que hi participin com més companys millor. Un treball fet entre quatre i que només toquin els quatre no és un bon treball.

5. La llargada de les músiques no és un tema bàsic, però si aneu bé de temps i creieu que podeu ampliar les músiques, millor que millor. Canviar per millorar, però, eh!


I de moment res més. A acabar de celebrar aquesta remullada però preciosa diada de Santa Úrsula.


Bona feina!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada